Bugün,
Ana Menu
Anasayfa
Yöresel Haberler
Hava Durumu
Sinema
Astroloji
Eğlence
Oyun
E-Kart
Forum
Turizm
Hoteller
Rent A Car
Turizm & Seyahat
Restaurant & Cafe
Trabzon Hakkında
Kültür
Tarih
Coğrafya
Resimler
İçerik Ortakları
Sağlıkonline
Şiir Sitesi
Hukuk Rehberi
Tıkabasa.com
ankara evden eve nakliyat
seo
Anket
--Anket Güncellenmektedir.--
E-Bülten
 Kaydınızı yapın.,Bizden haberdar olun.


Güncel Haberler
Yöresel Haberler
TS yönetimi yanlış yaptı
 

19.03.2024

Çebi: TS yönetimi yanlış yaptı

Tüzük tadilat kongresi Divan başkanı Cengiz Çebi “ Trabzonspor yönetim kurulu dosta düşmana büyüklüğünü gösterdi ! Ama çocukça.

“Bu akıl tutulması içinde bu tüzük bir daha genel kurula gelmez”.

“İnşallah Beşiktaş'ı mağlup ederiz, bu travmayı yönetim ancak  böyle atlatır”

“Yöneticiler için en  büyük travma ibra edilmemektir. Albayrak yönetimi ibra edilmedi ama bu yönetimden daha olgun bir şekilde salonu terk etti”.

 Trabzonspor yönetim kurulu tarafından tüzüğün kongrede üyeler tarafından red edilmesinden sorumlu tutarak, Trabzonspor kulübü ile avukatlık ilişkilerine son verilen Divan başkanı Cengiz Çebi açtı ağzını yumdu gözünü.

Çebi Tüzüğün geçmemesinden dolayı yönetimin kendisini sorumlu tutmasına bir anlam veremediğini söyledi. Yönetim benimle avukat olarak çalışmak istemeyebilirdi ancak bunu kongreden  hemen sonra yapmamalıydı. İki ay bekleyip benle görüşseydiler daha doğru olurdu !dedi

YÖNETİM YANLIŞ YAPTI

Trabzonspor'un 1997 yılından beri avukatlığını yapan ve bir çok kongresinde, kongre  divan başkanlığı görevini üstlenen avukat Cengiz Çebi yönetimin kendisini suçlu  ilan etmesine bir anlam veremediğini söyledi.

16 maddeyle ilgili bir sürü tartışma yaşandığını ifade eden Çebi “ Tüzük tadilat komisyonunda  üye giriş aidatı ve yıllık aidatı miktarının yükseltilmesi konusunda bir sürü  tartışma yaşandı. Çünkü rakamlar ayrıydı. Tartışmaya sonunda kabul gören olağanüstü tüzük tadilat kongresine gelen rakamlar oldu. Üyelik için rakamlar dışında tüzük tadilat komisyonunda daha ağırdı. Katı disiplin isteyen şeyleri silelim dedik. Tüzüğün 16 maddesinde bazı değişiklikler yaptık.Özellikle komisyonda giriş aidatı ve yıllık aidatının miktarının belirlenmesinde bir hayli tartışma yaşandı.

ÖREN MUHALEFET EDECEĞİN SÖYLEDİ

Eski genel sekreter  Mahmut Ören Trabzonspor üye profilinin yönetimin önerdiği 500 YTL yıllık giriş, 120 YTL lık aidat teklifine uymayacağını söyledi. Kendisi bu rakamın yüksek olduğunu belirterek karşı çıktı ve  makul bur rakam söyledi. Benim rakamlarım ise yönetiminkinden de fazlaydı. Ören  kendi tarafından bakıp rakamların düşük tutulmasını istedi. Ben ise kendi tarafımdan bakıp yönetimin kongreye getirdiği rakamların çok üstünde bir rakam önerdim. Mahmut Ören  kongreye rakamların bu şekilde getirilmesi halinde muhalefet yapacağını tüzük hazırlanırken söyledi. Onun görüşünün içersinde tutarlı sebepleri vardı, bize şunu söyledi” Ben rakamları yüksek görüyorum. Eğer bunu kongreye böyle getirirseniz beni kongre salonunda bu maddeye muhalefet ederken görürseniz sakın şaşırmayın,  Çünkü bu rakamlar Trabzonspor'un  lehine değil. İsterseniz buna şimdi burada muhalefet şerhi koyduğumu belirtin. Trabzonspor kulübü bu yolla farklı yerlere gider” dedi

Yöneticiler özellikle  tüzük tadilat komisyonunda yer alan avukat arkadaşımız Sibel Suiçmez'in itirazına  alınganlık gösterdiler. “Komisyon üyesi bunu nasıl yapar” diyorlar. Be Müslümanlar komisyon çalışması bitti. Yönetim kurulu aldı tüzüğü inceledi, ya da incelemedi bilmiyorum. Ama incelemiştir diye düşünüyorum. Sonra yöneticiler bana  geldiler ben kulübün avukatıyım.  Şunları şunları değiştiriyoruz dediler. Çünkü tüzüğün redaktesini ben yazıyorum. Tüzüğü redakte ederken de hiç bir komisyon üyesine haber vermedik. Komisyon başkanı da bende kimseye haber vermedik. Tüzüğü  redakte ettim. Hatta ben aradım yönetimi, Gelin de tüzük  tadilat komisyonun hazırladığı tüzükte nerde değişiklik yapacaksınız onları yazalım.Çünkü ben tatile gidiyorum geldiğimde de zaten tüzük tadilat kongresi yapılacak.. Tüzüğün baskısı falan yetişmez dedim. Zaman olmaz değişiklik yapılacaksa yapalım dedim yönetime.

69 MADDE ÇOK TARTIŞILDI

Sibel hanımın itiraz ettiği 69 maddeyi tüzük tadilat komisyonun da  tartıştık.. Bu öneriyi tüzük tadilat komisyonunda, yönetim kurulu adına görev yapan arkadaşlarımız da komisyona getirdi. Ancak orda tüzüğe koyulmadı. Bunu yönetim kurulu sonradan ekledi tüzüğe. Her Divan kurulu üyesi sadece bir başkan adayına oy verebilsin” dediler.

Tüzük tadilat komisyonunda biz buna karşı çıktık. Bunun doğru olmayacağını ve olmasının imkansız olduğunu söyledik. Bu şekilde açık oya dönüşüyor dedik. Ben onlara şu örneği verdim. “Sayın Ali Sürmen sayın Hasan Yener ikinizde diyelim başkan adayı oldunuz.Ben ikinizi de seviyorum. Divan kurulu üyesiyim ve birinizi tercih etmek zorunda kalacağım. İkinizde başarılısınız “

Birde yönetim 15 kişi. Ancak başkan adayı  3 kişiyle müracaat etmesi yetiyordu. Nasıl olacak ki bu iş.  Başkan adayları listeleriyle gelse şunu dersiniz “Bu liste iyi bunu tercih edeyim, ama gelmiyor. Başkan adayının 3 kişiyle müracaatı yetiyor. Yönetimine alacağı  diğer 12 kişiyi tanımıyorsunuz. Eğer o madde geçseydi çok yanlıştı. Bu kez divan üyesi listeyi görmeden tercih yapmak zorunda kalacaktı. Biz karşı çıktık. Ancak bu madde  komisyon toplantısından sonra yönetim tarafından tüzüğe eklendi..Komisyon bu maddeyi farklı hazırlamıştı.Yönetim bunu değiştirerek kendi istediği biçimde tüzüğe sonradan eklendi. Her Divan kurulu üyesi bir başkan adayına imza vermesi maddesi yönetim kurulu tercihiydi.

DOĞRU MADDELER DE GEÇMEDİ

Bakın iyiler ve kötüler karıştı. Mesela Trabzonspor'a başkan adayı olma şartına bir yıllık yöneticilik yapmış olma şartı getirilmesi doğruydu. Ama oda bu maddenin içinde kaybolup gitti, red edildi. Yani eksikler fazlalar  daha sonra küçük rötuşlar daha sonrada yapılırdı. Ortaya çıkan ürün bizim ürünümüzdü. Biz bu maddenin tüzüğe bu şekilde konulmasına karşı çıkmadık.

DEĞİŞTİRMEYECEĞİZ DEDİLER SÖZLERİNDE DURMADILAR

Eski genel Sekreter Mahmut Ören, Kanal Mavi de  programa katıldı. Orda tüzük tadilat komisyonunda yaşanan bir çok şeyi söylemedi. Kulübü korumak için bir çok şeyi de açıklamadı. Bakın Tüzük Tadilat Komisyonunun İlk toplantısında Yönetim adına görev alan yöneticilere, eski genel sekreter Ören şunu sordu  ” Biz  burada toplantılar yapıyor yeni  tüzüğü hazırlıyoruz. Biz tüzük tadilat komisyonu olarak tüzüğü hazırladıktan sonra, siz yönetim olarak hazırlanan bu tüzüğe herhangi bir madde ekleyecek misiniz? Komisyon başkanlığını Trabzonspor yöneticisi Ali Sürmen yapıyordu. Ören'in bu sorusuna karşılık Sürmen” Hayır her şey burada halledilecek. Zaten biz yönetim adına buradayız yönetim değişiklik yapmaz. Komisyondan çıkan haliyle tüzük kongreye gidecek. Bu tüzüğü de kongrede Trabzonspor yönetimi değil, komisyon savunacak” dedi. Sonra tüzük delik deşik edildi..

150 OY OLSUN İSTENDİ

Bakın başkan adayı belirlenmesinde tüzüğün maddesini hazırlıyoruz. Bir öneri geldi. Divan kurulu üyelerinin  150 sinin oyu gerekli olsun dendi. Biz yönetim tarafından götürülen bu öneriye sıcak bakmadık. Mesela başkan adayı şunu dese ne yapacaktık.”Kardeşim ben geçtiğimiz kongrede bin oy aldım. Divan kurulu benim önümü kesmeye başkan adaylığımı engellemeye çalışıyor” şeklinde bir açıklama yaparsa. O zaman biz ne yapacaktık?.. Gelin şunu şöyle yapalım önerisi getirdik.”Siz yönetim kurulu olarak toplanın. Bunun bir adını koyun. Bize başkan yarın bize şöyle derse biz onları reddetmeyiz. Siz göğüsleyecek olduğunuz şeyi alın getirin onu yazalım. Benim umurumda değil. Neticede tüzük sizin teklifiniz olarak kongreye gelecek. Biz bunu böyle yazarız bu seferde itirazlar yükselir. Başkan da derki uğraşacak olduğumuz şey bu mudur ya yapmayın şunu değiştirin şunu. Başkanın isteği olunca hangi birimiz ona yok diyeceğiz. Hayır, biz bunu böyle yaptık değiştiremeyiz demeyiz.

ŞENER HEPİMİZİ RAHATLATTI

Tüzük  komisyonu toplantıları sırasında  çok tartıştığımız bir konuda başkan Sadri Şener bizi çok rahatlattı. Öyle bir konu vardı ki kulübü koruyacak sübabı kaldırmıştık. Başkan Sadri Şener in bir önerisi ile kulübü koruyacak daha büyük bir sübap koyduk tüzüğe. O maddede şu ”Kim ki kulüp aleyhine icra  takibi yapar,yada kulübün gelirlerine  temlik koyarsa başkan adaylığı engellensin. Bu en büyük sübab o oldu. 2004 tüzüğünde bir sübabı vardı. Komisyonda o sübabı çekip çıkardılar. Anlamsız bir hale düştü .Bu temlik meselesi boşta kaldı. Başkan Şener feryat etti, bu tartışmalardan haberi varmış gibi bir şey söyledi. Bu kulübün böyle sübaplara ihtiyacı var, çok hoşuma gitti. Bizim kabul etmeyi düşünemeyecek olduğumuzu o getirdi ve monte ettik. Bunların hepsi oldu.

SUİÇMEZ HAKLI TEPKİ GÖSTERDİ

Sibel hanım konuştuğunda haksız mıydı? Haklı. Sibel dedi ki “Siz yönetim katmanı olarak bir şey konuştunuz ama sonra önümüze farklı bir şey getirdiniz. Ama bunları kim biliyor. Sadece 2 asil  birde yedek yönetici. Onlarında tavrı ne oldu.  Onların da tavrı herhalde diğer yöneticileri önceden bilgilendiremediler.

2 AY BEKLESEYDİLER

Benim neden avukatlık görevimden alındığım belli değil. İşin arka planında ne olduğunu bilmiyorum.. Bana bu genel kurulda çok sinirlenip kızmış olabilirsin. İstediklerin olmadığı için bana  çok kızabilirsin  Ancak yöntem bu olmamalıydı.. İki ay geçer aradan başka bir büroyla çalışmak istiyoruz emeklerine teşekkür ederiz dersiniz bu işte kolayca halledilir. Biz 1997 yılında M. Ali Yılmaz ile beraber başladık. Arkasından gelen hiç bir yönetimle bir sorun yaşamadık. Biz her gelen yeni yönetim kuruluna şunu söyleriz' Hayırlı olsun. Bizimle çalışmak zorunda değilsiniz. Biz Trabzonsporluyuz bizim sözleşmemiz aya kadar uzuyor diye bekletilmez başka bir yerle çalışmayı düşündüğünüzü söylerseniz bugün derhal ayrılabiliriz'..Bu yönetim göreve başladığında da onlara aynısını söyledim.Söylediğim gibi 2 ay sonra sessiz sedasız gürültü patırdı olmadan daha şık bir ayrılık olabilirdi..

Allah'a şükürler olsun diyorum.Yinede teşekkür ediyorum.Çünkü beni insanların önüne görevini yapmayan , avukatlık hizmetlerini aksatan biri olarak atabilirlerdi.Eğer kötü niyetli olsalardı.Şükürler olsun ki ben Genel Kurul sebebiyle görevden alındım.Belki bir gün bitecekti, böyle bitirdiler Allah razı olsun.

 ÖNERGE VERİLMESİ TARTIŞILDI

Tüzük değişiklikleri kongrelerinden 2002 'deki geçmeyen geri çekilen, 2004 deki ve geçen Pazar günü gerçekleştirdiğimiz Genel kurul. Şimdi katılım konusunda denir ki her üye tek başına bir önerge verir. Bu görüşülüp tartışılır. taraftar bulursa bu geçer. Neticede bu 200 kişilik bir dernek de olabilir. Bir kişi önerge verir 80 kişi kabul eder. Ama yasa bunu mutlak görmüyor. Tüzüğe ve yasaya göre salondakilerin yüzde onu bir önerge getirirse gündeme alacaksın. Bende böyle yapıyorum. Önergelerde yüzde onu arıyorum. Şimdi biz kaç kişilik 6000 kişilik bir derneğiz. Bende burada yüzde onu arıyorum. Bu benim yorumum. Bir başkası bu yorum yanlıştır diyebilir. Kendi yorumunu yapmış olur. Bu benim kendi yorumum. Bakın bu bana pazar günü divanda soruldu. Herkes bir tane önerge veremeyecek mi? diye. Hayır dedim. Salonda 350 kişi var hepsine önerge hakkı verdiğimizi düşünün o kongre biter mi? Kanun ve yönetmelik bu konuda bana bu hakkı veriyor.

BEN 2 AY ÖNCEDEN HAZIRLANIRIM

Bakın ben Kongrede divan başkanı olmayayım dedim. Israr ettiler. Yok ille de sen ol dediler.Ben bu nedenle iki aydır neler olabilir önergeler nasıl gelir. Kongrede neler yaşanır ben ne yapmalıyım diye  planlar yaptım. İki ay kongreyi beynimde canlandırdım.

Kongreden bir gün önce Divan Kurulu, yönetim kurulu üyeleri ve benim katıldığım bir toplantı yapıldı. Bu toplantı yapılacak olan genel kurulun faaliyetini nasıl yürütüleceği için düzenlenmişti. Fakat oradaki gelişmeler ertesi günkü genel kurulunun konuşulmasına izin vermedi. Sayın Yener o toplantıda tüzüğün ne şekilde oya sunulacağının kararlaştırıldığını söylüyor bence yanlış hatırlıyor orada ne yazık ki ertesi günkü genel kurul önergenin hangi sayı ya da oranda olacağı dışında konuşulmadı. Benim itirazımı dinlemediler. Mutlaka divan başkanı siz olacaksınız diye söylediler. Bunun dışında da genel kurul konuşulmadı.

Genel kurul toplantısından sonra ertesi gün sabahleyin bir yönetici Albayrak için iki kez oy saymıştın bunu da sayabilirdin, bir başka üye aynı gün öğlenden sonra senden başka sayan mı vardı 145 deseydin kim ihtiraz edecekti. Diye serzenişlerini belirttiler. Söyleyecek bir şeyim olamazdı takdirini kamuoyuna bırakırım.

Yönetim kurulu uzlaşmacı olsaydı zaman içerisinde de uzlaşma sağlayabilirdi. Ancak tüzük taslağı hiçbir maddesinde değişiklik olmaksızın geçmesi konusunda ısrarcı oldukları için sorun doğdu, esnek olabilseydiler sorun yaşanmayacaktı.

 Uygula sırasında kuşkusuz hatalarım olabilir. Örneğin, iki aidat önergesini oylarken Sayın Atalay'ın dediği gibi keşke yönetimin önergesini önce oylasaydık o kabul edilmeyince belki diğer önerge sayı bulurdu ve kulübümüze birkaç kuruş daha para girerdi. Ancak o sırada düşünemezdim usul sonra gelen önergenin oylanması, meclis TV izleyenler bunun böyle olduğunu görür. Neticede hatalarım vardır olabilir ancak bunların hata değilse kasıt gibi algılanmışçasına bir sonuç ortaya çıkartılması üzücü olmuştur"

Toplam Okunma Sayısı : 5310  /   Eklenme Tarihi: 11.09.2008

Sitemizde Kayıtlı Diğer Heber Başlıkları
Lemi ÇELİK Başkanlık için adaymı?
Sağlıkta Grev
Trabzonspor Fırsat Tepti
Ehliyet Alacaklara Müjde
Trabzonspor Alt Yapı Seçmeleri
Hardy Yuvada Kaldı.
Yemeksepeti.com satıldı.
Facebook'ta batan 12 Türk
Taraftar öfkeli!
Şırnak'da 5.5 büyüklüğünde deprem
Apple iOS6'yı tanıttı...
UEFA 25 Hazirana Kadar Açıklama Yapacak.
Yaz Tatili Kısalıyormu?
Bedellide Askerlikte son dakika gelişmesi
Meteoroloji'den bir uyarı geldi.
Doğu Karadeniz'de alternatif tatil
Windows 8'le gelen tehlike
Bamba ve Emre Güral ile Anlaşma Sağlandı...
Karadeniz Semineri
Gelin Çiçeği Kursu
Bu köfte, Kupalı Akçaabat Köfte
Herkesin cenneti farklı Trabzon' bizler için bir cennet ...
Merhum Recep Yazıcıoğlu’nun Anısına
TRABZON'UN GÖZBEBEĞİ KANUNİ ANADOLU LİSESİ
Trabzon 2011 tanıtım bannerı
TRABZON SANATEVİ 1. SANAT GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI
ALİ KEMAL DENİZCİ’DEN GEÇMİŞTEN NOTLAR, GELECEĞE ÖNERİLER..
www.tsfutbol.com açıldı
8. Beşikdüzü Kültür Sanat ve Deniz Festivali
10.ULUSLARARASI KARADENİZ TİYATRO FESTİVALİ
Trabzon'un artık 4 büyüğü var!
Gümrükçüoğlu: Birlikte yöneteceğiz
Maçka Kültür Merkezine Kavuşuyor
HER YÖNÜYLE TRABZON ETKİNLİKLERİ -3
2008 Yılı’nın Başarılı Gazetecileri Yarışması
TEV sergisine fotoğraf ve plastik sanatçılardan büyük destek
Gümüşhane Zigana Dağı'nda 17 kişilik dağcı grubunun üzerine çığ düştü
Maçka Belediyesi
Aile Hekimliği için süreç devam ediyor.
Gençliğin Bilimle buluştuğu tanıtım
Novotel Trabzon'da
Karadeniz Tarım ve Gıda Fuarı
Türkiye’de Tek Trabzon’da
Trabzon'un İlk E-Kataloğu oluşturuldu.
Takımımız 3 gün izinli
www.visittrabzon.com
Festival devam ediyor.
BEŞİKDÜZÜ PİRİNÇLİK PARK DOLUP TAŞIYOR
IV.ULUSLARARSI MAÇKA-SUMELA KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ
Akçaabat Festivali Başlıyor
Yeni Bir Kuaför daha hizmetinizde
İntersport Forum Trabzon da açılıyor.
Trabzon ve Rize'de Mobese devreye girdi
Yahya Optik Açıldı
Çernobil Etkinliği
Mehmet Yılmaz Avrupa'yı istiyor.
TLYD Konferans
Kaliteli hizmet semineri
İnternet Haftası
Telekomünikasyon İletişim Başkanı
Pano Krizi
KTÜ İLETİŞİM FAKÜLTESİ, AB PROJESİ KAZANDI
Başkan adayı Sadri Şener'den ziyaret
Trabzonspor Kongresi Ertelendi
Tombul, Sebat'ın başına geçti
Trabzon Liselerinden Yetişenler Derneği Ganita Belgeseli Film Galası
Uçak kazasında 56 kişiyi öldü
Trabzon Barosu 1. Karadeniz Futbol Turnuvası
Trabzon Liselerinden Yetişenler Derneği'nden Konferans
Karedeniz Habere doydu...
1. Karadeniz Oyunları devam ediyor
Şehdimizi Uğurladık
Küçük Adem Balkondan Düştü
Albayrak Kuzey Tv'de
Trabzonspor'da Yeni Atamalar
Yönetime Kongre Baskısı
Yılmaz'dan Çarpıcı Açıklama
Trabzon'da FB Alarmı
Başkandan Fatih'e Mesaj
A.Sebat'ın Kurtuluş Maçı
En Pahalı Yabancı Musampa
İki Futbolcu Trabzon'un Yarısı
Doğan "Kupayı Unutun"
Trabzonspor'a Taraftar Morali
Trabzon'da Operasyon
Trabzon'da Trafik Kazası
Tekke Dünya Golcüsü
Trabzonspor'da İmza
Trabzon'da Hedef 4'lük
Gençler'e Farklı Kadro
Trabzon'da Hazırlıklar Başladı
Doğan'dan Tolga'ya Övgü
Gökdeniz Yolun Yarısına Geldi
Tolga "Abartmayın İşimi Yaptım"
DİKKAT: SAHTE MUAYENE VAR!
TEKEL BİNASININ KADERİNİ AKSU BELİRLEDİ
Trabzon 3 Puanla Dönüyor
Gökdeniz Tutulmuyor
Yağmur ve Soğuk Sürecek
Trabzon'da Kaza 1 Ölü 3 Yaralı
Bir Çıkış Bulmalıyız
Kayseri'de Zorlu Mücadele
Yattara Golü Özledi
Umutsuz Olmayalım
İbrahim Akın Can Atıyor
Vali Tek Başına Sorunları Çözemez
Hüseyin İçin Randevu aldılar
Trabzon' un Kader Ayı
Seçiminizi İyi Yapın
Bayanlara Özel Gece
Yattara Operasyonu
2008 Eylem Planı
Trabzon Kafayı Taktı
Vali Okutan Yardım Kapısı Oldu
Zamlar Kapıda!!!
Umutder' den Bir İlk Daha
İş Dünyasından Atılım
Herşey Değişebilir
Ne Varsa Yerlide Var
1 Dakikası 2.873 EURO!
TÜRK MÜZİĞİ KONSERİ
Trabzon'da Trafik Kazası
Musa Büyük: Olacakmış, ne yapalım
Doğan: Haram yemedik ama!
Trabzon Pusuda
Suzuki Araçları Görücüde
1000 YTL lik Balık
En Anlamlı Tıp Bayramı
Daha Birşey Bitmedi
Yattara Kapışması
Biyonik Gökdeniz
Tıp Bayramında Acı Gerçek
İStiklal Marşını İyi Anlayın
Bunu Yapan Vicdansızdır
65 Yaş Üstüne Özel Muayene
Rüya Erken Bitti
Kaptan Konuşuyor
Musa'nın Kaderi...
Kış Geri Geliyor
Doğan:golden sonra Formdan Düştük
Başkan'ın Açıklaması
Galatasaray 2-Trabzonspor 1
Yattara Telaşı
Gs Maçı Zirve Yarışını Belirleyecek
Trabzon Taraftarının Bilet İsyanı
Trabzon Valisi Ve Merak Edilenler
Esnaf Türkçe İsim Kullanacak
Doğan:Şampiyonluk Hayal Değil
Banko Trabzonspor
Ayman Vazgeçti
Simsarlar Ceza Yedi
Bizde Onların Yaşlarında Olacağız
Doğan: Farklı Kazanabilirdik
Herzaman Her Yerde
Sıradaki Gelsin
Esnaf Gizli İflastadır
Dikkatinizden Kaçmasın
Trabzon Hoşgörü Şehridir
Kapıdan Yolsuzluğun Resmi
Kabus Gibi
Ayman: Şok Bize İyi Geliyor
Trabzon'da Uyuşturucu Operasyonu
Dr. Arslan: Kanser Verilerine Güvenmek Zorundayız
Karadeniz Fırtınası Hep Devam Etsin
Doğan Takımı Fırçaladı
Risp Sezonu Kapadı
Telefon Faresi Yakayı Ele Verdi
Albayrak: Kupa Bizim Olacak
Yükseliş Devam Ediyor
Umut Antepi de Boş Geçmedi
Citroen Tanıtımı
KTÜlü öğrencilerden Protesto
Doğan'ın Israrı İşe Yaradı
Avrupaya Kestirmeden Gitmek İçin Kupa Şart
Hakim İmamoğlu Kansere Yenildi
TTSO ve Şekerbank Protokol İmzaladı
Trabzon'un T'si Türkiye'nin T'sidir.
Kafkas: Kupa Bizim Olacak
İşte Avrupa Yolu
umutu'un yükselişi
Sürmene Ve Araklı'da Kurtuluş Coşkusu
Trafik Canavarı İş Başında
İşte Zafer Anı
Ersen Faktörü
Organ Bağışı Hayat Kurtarır
Meltem 45 Gün Dayanabildi
Bugün Kurtuluş Günüdür
Umut coştu bir kere
Temel ve Fadime İsmi Artık Kullanılmıyor
Doğan:2004 den daha başarılı Olacağım
Yattara Değişmez
Umut: Fatih'in yeri dolmaz
Hamsi Olmayınca İşler Durdu
Trabzonlu Öğrencilere İtalya'da Saldırı
Başkent'de Trabzon Fuarı
Doğan' dan Kart Uyarısı
Kartalın Şansı Yok
Beşiktaş Maçı Biletleri Bugün Satışta
Öğrencilere Ceza Yağdı
Trabzonlular Başkent'de
Genç Atilla Toprağa Verildi
Yattara: Ben Yok Biz Var
Klasını Gösterdi
Doğan:Forvetin Defansa Yardımı Gerekli
Geçlerin Ölüm Hızı
Artık Hesap Üst Sıralar
Stepanov Gözden Düştü
Bu Takımda "Umut" Var
Sevginin Bir Milyon Resmi...
Kendi Asansörünü Kendi Yaptı
Maçka' da Kurtuluş Coşkusu
Gümüşhane'nin Pestili Var
Ayağımızı Sağlam Basalım
Golü Unuttular
Deplasman Kabusu
Esnafta Tapu Sevinci
2007 model Trabzonspor
Ceyhun: Fatih Tekke Gibi Olmak İsterim
Musampa'da Düşüş
Volkan Abi Abiliğini Yaptı
Sofben Yine Can Aldı
Sıra Denizli'de
Stepanov Yedek Kalınca
Hüseyin Değişti
İnternet Kafelere Ceza Yağdı
Damlanura Yardım Zamanı
Tolga ve Hasan ile 3 yıl daha
Yolcu Yolunda Gerek
Derbiye Kadar Kayıpsız
Karadeniz'in Yöresel Ürünleri Artık İnternette
İşte Aşkın Kanıtı
ÖSS Başvuruları Başlıyor
Yeni Teşvikler Şart
Gaziantep Geçilecek Başka Yolu Yok
Durum Hiç İyi Değil
Trabzon'da Mutlu İsveçli
Kurşun Yağdırdılar
Gözler Müfettişlerde
Belediyeler Çalışıyor
İşsiz Sayısı Artacak
Asistçiler Var Yinede Gol Yok
Devre Arası Kasaya Yaradı
Derde Deva Doğan
Acıları paylaşıldı
İngiliz Müşteşar Trabzon'da
Otobüsçü Akaryakıt Kurbanı
Doğan: çok güzel oluyoruz
Tolga 2010!a Kadar Trabzon'da
Gaziantep Mesaisi
Gerçekleri Mahkemede Anlatacak
Trabzon Huzurun Adresi
Smast Cezaevinde Kral Gibi
Coştur Bizi Trabzon
145 Gündür Deplasman Özlemi
Altuntaş İstifaya Zorlanıyor
Çömlekçi Cinayetine 26 Yıl Hapis
Dink Cinayeti İle İlgili Bir Tutuklama Daha
Trabzon'a Sahip Çıkanlar Buluşuyor
En Fazla Fındık İtalyaya Satıldı
Ceyhun: Baskı Beni Ateşler
İstifası İstendi
Fatih Akyel Gençlerbirliğinde
Trabzon'a Sahip Çıkıyorlar
İzair Uçağı Trabzon' a İnemedi
Doğan: Tur Heniz Garanti Değil
Protokolde Gerginlik
Nihayet Yüzümüz Güldü: 1-0
Suikast 11 Ay Önce Haber Edildi
Trabzon'da Feci kaza
Trabzon' da Kupa Mesaisi
Ersen Martin Golü Unuttu
Ceyhun'da sona doğru
Suçları Ne?
Altay: Hainlik mi yaptık?
Kayseri Galibiyeti Takımı Ateşler
Szymk Kulüp Arıyor
Sol Çağdaşın
Pelitli Kurtlar Vadisi Değil
Kolbastı Yılların Geleneğidir
Ogün Samast Tutuklanacak
Hayatım Futbol
Ne Tekmeymiş...
Ceyuh Geldi Geliyor
Cinayette Gözaltı 10'a Çıktı
Trabzonlu Genç Kandırılmıştır.
Çocuklarınıza Sahip Çıkın
Artık Çok Geç
Ayman:Seyirciye Hayran Kaldım
Transfer Harekatına Devam
Bazen Güzel İşler de Olabiliyor
Vali Yavuzdemir Gençliği Uyardı
Asıl Suçlu O mu?
Tıbbi Hatalar ve Hasta Güvenliği Konferansı
Sıradaki İsim: Ceyhun
Marce Golle Başladı
Efsane Geri Döndü
Ankara' da Trabzon Sergisi
Transferde Şampiyonuz
2. Yarı Bambaşka Bir Trabzonspor
İşte Yattara Fırtınası Başlıyor
Kalkınma Vakfı Genel Kurul Yaptı
Üç Köye El Konuldu
Trabzon'un 4 Büyük Çilesi
Trabzon Esnafı Son 5 Yılda İflas Etti
Ve Eller Madrid'te
Erkan'da Tamam
Yeni Karadeniz Fırtınaları
Kara Bir Yıl Oldu
Hacı Karşılaması Kanlı Oldu
ADD: Yaşar Kemali Kınıyoruz
Sanayiye Yeni Yol
Eller Madride Doğru
Ömer Rıza Artık Oynamak İstiyor
Ayman'ı Lens'in Elinden Kaptık
Kuzey Irak Trabzon Esrar Hattı
Avrasya'dan Sonra İpekyolu
Unutmak Mümkünmü
THY Rekora Koşuyor
Durmak Yok
Dediğini Yaptı
Risp Ve Ayman Tamam Sıra Erkan' da
Vakfıkebir Yasta
En İlginç Suç Duyurusu
Balıkçının Fındık İsyanı
Film Gibi Transfer
Bu İş Sonuçlansın Artık
Marce Trabzon'a Veda Etti
Doğu Anadolu Donuyor
Yapıldı Yapılmasına ama...
Yine Şofmen Yine Bir Can
Korsan Çaya ÇAYKUR Darbesi
Kamp Onlara Yaramadı
Gücünü Kanıtladı
Szymek İçin Uefaya
Haberciler Kaza Geçirdiler
Aman Yere Çöp Atmayın
Memurların Ek Maaş Zamları
Erdinç'te Karar Beklentisi
Ve Marce Satıldı
Sınır Ötesi Yatırım
Konut Fiyatları %25 Düştü
Transfer Sıkıntısı
Yine Kayıptayız
En Büyük Transfer
2. El Araba İşi Durdu
Durum İyi Değil
Ayman Çıkmazı
Trabzon'dan Ayrılmam
Bu Nasıl Sağlık Ocağı
Borçlar Tatlıya Bağlanacak
Memurlara %2'lik Enflasyon Zammı
Marce 2007'de Bomba Gibi Olacak
Risp'te Sona Doğru
Ayman Trabzonsporda
Yattara'dan İyi Haber
İlk Hacı Kafiesi Geldi
Vatandaşın Elektriğini Kesene Ceza
Cezaevine Uyuşturucu Servisi
İnanılmaz Ama Gerçek
Siyah Uyarı
Karayollarına Uyuma Cezası
Trabzon Havalimanı Yolcu Sayısını 4e Katladı
Acı Kaza
Hava Kirliliği Uyarısı
KİTlere 20 bin Personel Alınacak
Hazırlık Maçları Yabancı Takımlarla
Şenol Güneş Gitmeden İçini Döktü
Sayitoğlu: Hedef Devler Ligi
Kavgayı Ayırırken Canından Oldu
Trabzon'da Yangın 1 Ölü
Şadan Eren: Ekonomi İyi Yolda
Futbolcular Kurban Kestirdi
Alan da Memnun Satan da
Çobanlar Ölümden Döndü
Asayişte Demir Yumruk
Şehir İçi Aramaya Zam
Szymkowiak İçin Noter Tespiti
Çalışmalar Aralıksız Sürüyor
Kivi Üreticileri Birliği Destek Bekliyor
Elektrik Kesintileri Esnafı Çileden Çıkarttı
Altın Madeni Can Aldı
Kurban Pazarında Yoğunluğa Devam
Szymek ile son görüşme
Transferde Ses Seda Yok
Martinez Satılmıyor
Memur Emeklisine Katsayı Zammı
İnternet kafe Operasyonu
Trabzon-Batum Demiryoluna Rakip Çıktı
Huzurevinde Yılbaşı Kutlaması
Ankara' da Pazarlığa Devam
Sizmisiniz Şikayet Eden
Antalya da Trabzon Fırtınası
Hamsi Fiyatları Fırladı
Trabzon-Rize Karayolu Kapandı
Kar Tatili 1 Gün Daha Uzadı!
Trabzonsporda Oynamak İsterim
Kayak Tesisleri Şenlendi
Kurban Satıcıları Dertli
Trabzon beyaza büründü!
Trabzon'a Yeni Kültür Merkezleri
Şalpazarı'nda 1 Gün Okullar Tatil
THY'den Bayramda Ek Seferler
Bu Kadarı da Olmaz
Trafik Kazası
Çaykur İçin Sadece Rize'de 17000 Başvuru
Tiyatro Keyfi
Zigana İçin Birlik
Szymek Formulü
Helal Sana Yattara
Kahveye Giden Erkeğe Ceza
Örnek Arkadaşlar
Yeni Adliye Binası İşi Tamam Gibi
24 Milyon Euro İçin Seferberlik
Hocanın Yabancı Kararsızlığı
Antalya Kampı Başladı
Transfer Gündemi
Karadeniz'de Kanser Artışı Yok
Trabzon'da Trafik Kazası
Belediye Dikti Karayolları kaldırdı
İşte Trabzon'un Ölüm Noktası
Teşekkürler Tunalar
Avrupa Trabzon’a taşınacak!
Şeffaf Bir Yönetim Yönetim Anlayışı Uyguluyoruz
FİSKOBİRLİK borçları temzileyecek
KTÜ'den Güneş Enerjili Otomobil
Trabzon'da Operasyon
Trafik kazası: 2 ölü
Yanbolu Deresi'ne 6 bin Deniz Alası